Duurzame keukens

Duurzaam en op maat gemaakte keuken

Duurzame keuken op maat laten maken

Wanneer u iets anders dan een standaard keuken wilt

KunstenMakerij ontwerpt en maakt op maat gemaakte keukens gebaseerd op de eenvoudige, sfeervolle  houten keukens uit de jaren ‘50 - ‘60. Bestaande onderdelen van oude keukens en meubels worden hergebruikt. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld onderdelen van de oude Bruynzeel keukens naar ontwerp van Piet Zwart, maar ook keukenkastjes van Franse makelij of andersoortige meubelstukken. Daarnaast maken we keukenkastjes op maat, al dan niet van gebruikte materialen. Door deze onderdelen te combineren ontstaat een keuken met een heel eigen sfeer en uitstraling. Duurzaam, origineel en speciaal voor u gemaakt.

Upcycling keukenkastjes

Keukenkastjes op maat laten maken

Ook als u in uw bestaande keuken veranderingen wilt aanbrengen, kunt u bij KunstenMakerij terecht. Vaak kan er met een aantal kleine ingrepen een heel andere sfeer in uw keuken gebracht worden. Wij kunnen bijvoorbeeld een keukenkast voor u op maat maken. Het is ook mogelijk om keukendeurtjes op maat te laten maken.

Aanrechtblad op maat

Maatwerk aanrechtbladen

Bij een op maat gemaakte keuken hoort een op maat gemaakt aanrechtblad. Dit blad wordt voor u gemaakt door een specialist. Kiest u voor een granieten aanrechtblad, een roestvrijstalen blad of een blad van massief hout? Of wilt u een blad van beton of natuursteen?

Op maat gemaakte keuken

Upcycling, maar met eigentijds comfort

In de huidige tijd moet een keuken aan meer eisen voldoen dan 50 jaar geleden. Zo nodig passen wij de keuken aan naar uw wensen. Een apothekerskast(je), draaiplateau voor pannen, ingebouwde afvalbakjes, een vaatwasmachine, 6-pits kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap. In principe is alles mogelijk. Daarnaast kan er apparatuur ingebouwd worden: vaatwasmachine, kookplaat, oven etc. Als u het juist leuk vindt om het interieur van bestaande kastjes te blijven gebruiken, kan dat natuurlijk ook. Vroeger werden er ook al allerlei snufjes bedacht om de keuken functioneler te maken. Denk aan uittrekbare manden voor levensmiddelen, flessenrekjes en kruidenlaatjes.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.